Risitë e fundit

 

Komuna e Vrapçishtit

k_vrapcisht

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

mon

Ditari Elektronik

e_dnevnik

Byroja për zhvillim të arsimit

bro

Qendra për provime shtetërore

p_shteterore

Konkurs për vitin shkollorë 2019/2020

Konkurs për vitin shkollorë 2019/2020

L A J M Ë R I M Në bazë të konkursit të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës – Shkup për vitin shkollorë 2019-2020, Komisioni kryesor në Gjimnazin...

 
Manifestimi i ditës së mësuesit

Manifestimi i ditës së mësuesit

Në prag të festave 07-08 Marsit Dita e mësuesit dhe Dita ndërkombëtare e gruas, dite të shënuara këto, drejtori i gjimnazit SHMK “Negotinë”...

 
Ngushëllime për fatkeqësinë tragjike

Ngushëllime për fatkeqësinë tragjike

Në emër të drejtorit, profesorëve, nxënësve, personelit teknik të SH.M.K. “Negotnë”, të cilët janë të shokuar dhe të pikëlluar nga lajmi tragjik...

 
Gara në futsall – Gostivar, 2018

Gara në futsall – Gostivar, 2018

Në kuadër të festave të Nëntorit u organizuan gara në futsall ku morën pjesë të gjithë shkollat fillore dhe të mesme të komunës së Gostivarit, ekipi...

 
Rezultatet e maturës shtetërore

Rezultatet e maturës shtetërore

Kliko në linqet e mëposhtme: Gjuhë shqipe 1 Gjuhë shqipe 2 Biologji 1 Biologii 2 Gjuhë Angleze 1 Gjuhë Angleze 2 Matematikë Filozofi

 
Lajmërim

Lajmërim

          Në  bazë  të  konkursit  të  shpallur  nga  Ministria  e  Arsimit  dhe  Shkencës – Shkup  për  vitin shkollorë  2018-2019,  ...

 
Manifestimi i ditës së maturantëve

Manifestimi i ditës së maturantëve

Sot me datë 11 maj, përpara festës së ditës së maturantëve u bë hapja e parkingut të gjimnazit të Negotinës ku drejtori z.Rexhep Rexhepi u shpreh se projekte...

 
Prezantimi i Balkan University

Prezantimi i Balkan University

Profesorë të “Balkan University” gjatë prezantimit të programës universitare përpara nxënësve të SHMK”Naser Ademi”. #gallery-3 { margin:...

 
Manifestimi i ditës së 7 Marsit

Manifestimi i ditës së 7 Marsit

Sot me datë 7 mars, “Dita e mësuesit” u manifestua në mënyrë solemne ku u bë edhe hapja e bibliotekës së gjimnazit, ku morën pjesë kryetari...

 
Shpërndarja e laptopëve nga drejtoria e shkollës

Shpërndarja e laptopëve nga drejtoria e shkollës

Sot me datë 05.03.2018 drejtori i gjimnazit z.Rexhep Rexhepi bëri pajisjen me laptop të këtij kolektivi, në kuadër të zhvillimit të procesit edukativo-arsimorë...

 
 

Zgjidh gjuhën

Na ndiq në Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

A ju pëlqen faqja?

[socialpoll id="2264173"]

Vizitorët

Tash në linjë: 1
Sot: 6
Brenda javës: 57
Në përgjithësi: 148810

Google 2020

 
}
Translate »