Author Archive: shmk-negotine

 
 
Manifestimi i 28 Nëntorit

Manifestimi i 28 Nëntorit

Sot patëm nderin të kemi mysafir nxënësit e SHMKM-Gostivar, me ç’rast organizuam gara për nder të festës së 28 NËNTORIT.

 
Filloi regjistrimi 2016

Filloi regjistrimi 2016

Të nderuar semimaturantë të komunës së Vrapçishtit, ju informojmë se me datë 28.06.2016 (e martë) nga ora 8:00 deri ora 16:00 do të bëhet rregjistrimi i nxënësve të rinjë në gjimnazin SHMK “Naser Ademi”. Për rregjistrim nevojiten: deftesat e shkollës fillore si dhe çertifikata e lindjes.   Për më tepër informacion kontaktoni në 042 / […]

 
Rezultatet e testimit ekstern 2016

Rezultatet e testimit ekstern 2016

REZULTATET

 
Bashkëpunimi ndëretnik me gjimnazin e Koçanit

Bashkëpunimi ndëretnik me gjimnazin e Koçanit

Link:

 
Rezultatet e testimit ekstern 2016

Rezultatet e testimit ekstern 2016

Kliko: REZULTATET

 
Testimi ekstern 2016

Testimi ekstern 2016

Informohen te gjithe maturantet se testimi ekstern 2016 do te mbahet ne datat e meposhtme: KLIKO >>>  

 
Informim

Informim

Me rastin e festës së Vitit të Ri, informohen të gjithë prindërit dhe nxënësit e SHMK “ Negotinë”, me urdhër të MPB-së se rreptësisht ndalohet përdorimi i mjeteve piroteknike (fishekëzjarre, etj) në objektin shkollorë dhe jasht saj, sepse e njejta dënohet me ligj nga ana e MPB-së. Nga udhëheqësia e shkollës [adsense_inserter id=”%postid%”]

 
Manifestimi i ditës së flamurit.

Manifestimi i ditës së flamurit.

Gjatë manifestimit të ditës së flamurit në pallatin e kulturës “SHOTA” në fshatin Negotinë, manifestim ky i organizuar nga gjimnazi i Negotinës. Kjo ditë madhështore u manifestua me këngë dhe valle popullore, si dhe me një dramë “Tartufi”. Manifestimin e hapi drejtori i shkollës z. Rahim Kasami, ku më pas fjalë përshëndetëse i’u dha edhe […]

 
Kuizi i diturisë

Kuizi i diturisë

Me rastin e ditës së flamurit, në kuadër të SH.M.K “Naser Ademi” u organizua KUIZI I DITURISË, ku pjesëmarrës ishin nxënësit e vitit të II (dytë) dhe nxënësit e vitit të III (tretë).   Organizator: Prof. Fesal Imeri Komisioni për vitet e II (dyta): Prof. Osman Rexhepi, Prof. Fatmir Rakipi, Prof. Taflit Islami Komisioni për vitet e […]

 
Manifestimi i ditës së flamurit

Manifestimi i ditës së flamurit

Me rastin e manifestimit të 28 Nëntorit, shkolla e mesme komunale “Naser Ademi” organizon dramë me datë 27.11.2015 në pallatin e kulturës “SHOTA” fsh. Negotinë, me fillim në ora 17:00.

 
 
Translate »