Author Archive: shmk-negotine

 
 
Filloi regjistrimi 2016

Filloi regjistrimi 2016

Të nderuar semimaturantë të komunës së Vrapçishtit, ju informojmë se me datë 28.06.2016 (e martë) nga ora 8:00 deri ora 16:00 do të bëhet rregjistrimi i nxënësve të rinjë në gjimnazin SHMK “Naser Ademi”. Për rregjistrim nevojiten: deftesat e shkollës fillore si dhe çertifikata e lindjes.   Për më tepër informacion kontaktoni në 042 / […]

 
Informim

Informim

Me rastin e festës së Vitit të Ri, informohen të gjithë prindërit dhe nxënësit e SHMK “ Negotinë”, me urdhër të MPB-së se rreptësisht ndalohet përdorimi i mjeteve piroteknike (fishekëzjarre, etj) në objektin shkollorë dhe jasht saj, sepse e njejta dënohet me ligj nga ana e MPB-së. Nga udhëheqësia e shkollës [adsense_inserter id=”%postid%”]

 
Manifestimi i ditës së flamurit.

Manifestimi i ditës së flamurit.

Gjatë manifestimit të ditës së flamurit në pallatin e kulturës “SHOTA” në fshatin Negotinë, manifestim ky i organizuar nga gjimnazi i Negotinës. Kjo ditë madhështore u manifestua me këngë dhe valle popullore, si dhe me një dramë “Tartufi”. Manifestimin e hapi drejtori i shkollës z. Rahim Kasami, ku më pas fjalë përshëndetëse i’u dha edhe […]

 
Kuizi i diturisë

Kuizi i diturisë

Me rastin e ditës së flamurit, në kuadër të SH.M.K “Naser Ademi” u organizua KUIZI I DITURISË, ku pjesëmarrës ishin nxënësit e vitit të II (dytë) dhe nxënësit e vitit të III (tretë).   Organizator: Prof. Fesal Imeri Komisioni për vitet e II (dyta): Prof. Osman Rexhepi, Prof. Fatmir Rakipi, Prof. Taflit Islami Komisioni për vitet e […]

 
Manifestimi i ditës së flamurit

Manifestimi i ditës së flamurit

Me rastin e manifestimit të 28 Nëntorit, shkolla e mesme komunale “Naser Ademi” organizon dramë me datë 27.11.2015 në pallatin e kulturës “SHOTA” fsh. Negotinë, me fillim në ora 17:00.

 
Manifestimi i patronatit

Manifestimi i patronatit

 
Aktiviteti i nxënësve për Kurban Bajramin

Aktiviteti i nxënësve për Kurban Bajramin

Sot me datë 22.09.2015 u zhvillua aktiviteti i nxënësve të shkollës së mesme komunale “Negotinë” fsh. Negotina e Pollogut në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë, u bë shpërndarja e paketave me ndihmë materale për familjet e rrezikuara sociale. Aktiviteti u realizua nga nxënësit të cilët kanë qenë pjesë e projektit “Aksioni […]

 

Orari mësimorë 2015/2016

SHIKO / SHKARKO në PDF orarin mësimorë 2015/2016: ORARI 2015-2016

 
Kamping ne Turqi

Kamping ne Turqi

Informohen te gjithe gjimnazistet se organizohet kamping 7 ditor ne Turqi. Te interesuarit te paraqiten tek kujdestaret e tyre. Paraqitja vlen deri me date 13.07.2015. Per me teper detaje do te informoheni nga kujdestaret e klasave.

 
Orari i provimeve dhe riprovimeve

Orari i provimeve dhe riprovimeve

  Lajmerim per provim klasore Lista e riprovimeve Lajmerim per riprovime

 
 
}
Translate »