Risitë e fundit

 
 
Konkurs për vitin shkollorë 2019/2020

Konkurs për vitin shkollorë 2019/2020

L A J M Ë R I M Në bazë të konkursit të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës – Shkup për vitin shkollorë 2019-2020, Komisioni kryesor në Gjimnazin “Negotinë” – Negotinë në mbledhjen e mbajtur në muajin Prill të vitit 2019 solli këtë vendim për: SHPALLJE TË KONKURSIT Intern për regjistrimin e nxënësve […]

 
Manifestimi i ditës së mësuesit

Manifestimi i ditës së mësuesit

Në prag të festave 07-08 Marsit Dita e mësuesit dhe Dita ndërkombëtare e gruas, dite të shënuara këto, drejtori i gjimnazit SHMK “Negotinë” Rexhep Rexhepi dhe ne si mësimdhënës kujtojmë të gjithë ata që sakrifikuan me idealin e vetëm që ishte arsimimi, dhe të drejtat e gruas. Andaj sot me datë 07.03.2019 për hirë të […]

 
Ngushëllime për fatkeqësinë tragjike

Ngushëllime për fatkeqësinë tragjike

Në emër të drejtorit, profesorëve, nxënësve, personelit teknik të SH.M.K. “Negotnë”, të cilët janë të shokuar dhe të pikëlluar nga lajmi tragjik i aksidentimit të një autobusi të ndodhur ditën e djeshme rreth orës 17:00 në autostradën Shkup – Tetovë, ku fatkeqësisht humbën jetën qytetarët tonë. Kolektivi jonë i’u shpreh ngushëllime të sinqerta të gjitha […]

 
Gara në futsall – Gostivar, 2018

Gara në futsall – Gostivar, 2018

Në kuadër të festave të Nëntorit u organizuan gara në futsall ku morën pjesë të gjithë shkollat fillore dhe të mesme të komunës së Gostivarit, ekipi i gjimnazit tonë SH.M.K. “Negotinë” u përfaqësua denjësisht duke arritur deri në finale, ku sot ishte përballja me SH.M.K.T. “Industriale”. Garat përfunduan me rezultat 3-1 në favor të gjimnazit […]

 
Rezultatet e maturës shtetërore

Rezultatet e maturës shtetërore

Kliko në linqet e mëposhtme: Gjuhë shqipe 1 Gjuhë shqipe 2 Biologji 1 Biologii 2 Gjuhë Angleze 1 Gjuhë Angleze 2 Matematikë Filozofi

 
Lajmërim

Lajmërim

          Në  bazë  të  konkursit  të  shpallur  nga  Ministria  e  Arsimit  dhe  Shkencës – Shkup  për  vitin shkollorë  2018-2019,    Komisioni  kryesor  në  Gjimnazin  “Negotinë” – Negotinë  në mbledhjen e mbajtur në muajin Prill të vitit 2018 solli këtë vendim  për: SH P A LL J E  T Ë   K O N K U R S […]

 
Manifestimi i ditës së maturantëve

Manifestimi i ditës së maturantëve

Sot me datë 11 maj, përpara festës së ditës së maturantëve u bë hapja e parkingut të gjimnazit të Negotinës ku drejtori z.Rexhep Rexhepi u shpreh se projekte të tilla do të vazhdojnë edhe në të ardhmen në të mirë të këtij institucionit, ku më pas festa vazhdoi në sallën sportive të gjimnazit të Negotinës, […]

 
Prezantimi i Balkan University

Prezantimi i Balkan University

Profesorë të “Balkan University” gjatë prezantimit të programës universitare përpara nxënësve të SHMK”Naser Ademi”.

 
Manifestimi i ditës së 7 Marsit

Manifestimi i ditës së 7 Marsit

Sot me datë 7 mars, “Dita e mësuesit” u manifestua në mënyrë solemne ku u bë edhe hapja e bibliotekës së gjimnazit, ku morën pjesë kryetari i komunës z.Hisen Shabani si dhe personalitete tjera, drejtori z.Rexhep Rexhepi në fjalimin e tij përshendeti të gjithë të pranishmit dhe uroj të gjithë mësimdhënësit për festën. Në këtë […]

 
Shpërndarja e laptopëve nga drejtoria e shkollës

Shpërndarja e laptopëve nga drejtoria e shkollës

Sot me datë 05.03.2018 drejtori i gjimnazit z.Rexhep Rexhepi bëri pajisjen me laptop të këtij kolektivi, në kuadër të zhvillimit të procesit edukativo-arsimorë në këtë institucion.  

 
 
}
Translate »