Risitë e fundit

 
 
Manifestimi i 28 Nëntorit

Manifestimi i 28 Nëntorit

Sot patëm nderin të kemi mysafir nxënësit e SHMKM-Gostivar, me ç’rast organizuam gara për nder të festës së 28 NËNTORIT.

 
Filloi regjistrimi 2016

Filloi regjistrimi 2016

Të nderuar semimaturantë të komunës së Vrapçishtit, ju informojmë se me datë 28.06.2016 (e martë) nga ora 8:00 deri ora 16:00 do të bëhet rregjistrimi i nxënësve të rinjë në gjimnazin SHMK “Naser Ademi”. Për rregjistrim nevojiten: deftesat e shkollës fillore si dhe çertifikata e lindjes.   Për më tepër informacion kontaktoni në 042 / […]

 
Informim

Informim

Me rastin e festës së Vitit të Ri, informohen të gjithë prindërit dhe nxënësit e SHMK “ Negotinë”, me urdhër të MPB-së se rreptësisht ndalohet përdorimi i mjeteve piroteknike (fishekëzjarre, etj) në objektin shkollorë dhe jasht saj, sepse e njejta dënohet me ligj nga ana e MPB-së. Nga udhëheqësia e shkollës [adsense_inserter id=”%postid%”]

 
Manifestimi i ditës së flamurit.

Manifestimi i ditës së flamurit.

Gjatë manifestimit të ditës së flamurit në pallatin e kulturës “SHOTA” në fshatin Negotinë, manifestim ky i organizuar nga gjimnazi i Negotinës. Kjo ditë madhështore u manifestua me këngë dhe valle popullore, si dhe me një dramë “Tartufi”. Manifestimin e hapi drejtori i shkollës z. Rahim Kasami, ku më pas fjalë përshëndetëse i’u dha edhe […]

 
Kuizi i diturisë

Kuizi i diturisë

Me rastin e ditës së flamurit, në kuadër të SH.M.K “Naser Ademi” u organizua KUIZI I DITURISË, ku pjesëmarrës ishin nxënësit e vitit të II (dytë) dhe nxënësit e vitit të III (tretë).   Organizator: Prof. Fesal Imeri Komisioni për vitet e II (dyta): Prof. Osman Rexhepi, Prof. Fatmir Rakipi, Prof. Taflit Islami Komisioni për vitet e […]

 
Manifestimi i ditës së flamurit

Manifestimi i ditës së flamurit

Me rastin e manifestimit të 28 Nëntorit, shkolla e mesme komunale “Naser Ademi” organizon dramë me datë 27.11.2015 në pallatin e kulturës “SHOTA” fsh. Negotinë, me fillim në ora 17:00.

 
Manifestimi i patronatit

Manifestimi i patronatit

 
Aktiviteti i nxënësve për Kurban Bajramin

Aktiviteti i nxënësve për Kurban Bajramin

Sot me datë 22.09.2015 u zhvillua aktiviteti i nxënësve të shkollës së mesme komunale “Negotinë” fsh. Negotina e Pollogut në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë, u bë shpërndarja e paketave me ndihmë materale për familjet e rrezikuara sociale. Aktiviteti u realizua nga nxënësit të cilët kanë qenë pjesë e projektit “Aksioni […]

 

Orari mësimorë 2015/2016

SHIKO / SHKARKO në PDF orarin mësimorë 2015/2016: ORARI 2015-2016

 
Kamping ne Turqi

Kamping ne Turqi

Informohen te gjithe gjimnazistet se organizohet kamping 7 ditor ne Turqi. Te interesuarit te paraqiten tek kujdestaret e tyre. Paraqitja vlen deri me date 13.07.2015. Per me teper detaje do te informoheni nga kujdestaret e klasave.

 
 
}
Translate »