Kuizi i diturisë

 
 

Me rastin e ditës së flamurit, në kuadër të SH.M.K “Naser Ademi” u organizua KUIZI I DITURISË, ku pjesëmarrës ishin nxënësit e vitit të II (dytë) dhe nxënësit e vitit të III (tretë).

 

Organizator: Prof. Fesal Imeri

Komisioni për vitet e II (dyta): Prof. Osman Rexhepi, Prof. Fatmir Rakipi, Prof. Taflit Islami

Komisioni për vitet e III (treta): Prof. Selajdin Latifi, Prof. Rijadin Bexheti, Prof. Elgadaf Bexheti

Moderatore: Hanife Bilalli

Nxënësit që morën pjesë:

II-1 (Gadaf I., Besarta B., Kadrije M.)

II-2 (Mjaftime A., Julinda I., Elmedin H.)

II-3 (Arjeta A., Gjilasfije E., Liridona Z.) – Fitues i kuizit nga vitet e II (dyta)

III-1 (Blerta I., Hajrije, Asmir Ç)

III-2 (Gazmend H., Nebi Q., Besmir S.)

III-3 (Jasmina A., Hekura  A., Florentina N.) – Fitues i kuizit nga vitet e III (treta)

 

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.

 
 
}
Translate »