Manifestimi i ditës së flamurit.

 
 

Gjatë manifestimit të ditës së flamurit në pallatin e kulturës “SHOTA” në fshatin Negotinë, manifestim ky i organizuar nga gjimnazi i Negotinës. Kjo ditë madhështore u manifestua me këngë dhe valle popullore, si dhe me një dramë “Tartufi”. Manifestimin e hapi drejtori i shkollës z. Rahim Kasami, ku më pas fjalë përshëndetëse i’u dha edhe kryetarit të komunës së Vrapçishtit z. Bajram Kadrija.

Video nga manifestimi i ditës së flamurit

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.

 
 
}
Translate »