Filloi regjistrimi 2016

 
 
Të nderuar semimaturantë të komunës së Vrapçishtit, ju informojmë se me datë 28.06.2016 (e martë) nga ora 8:00 deri ora 16:00 do të bëhet rregjistrimi i nxënësve të rinjë në gjimnazin SHMK “Naser Ademi”.
Për rregjistrim nevojiten: deftesat e shkollës fillore si dhe çertifikata e lindjes.
 
Për më tepër informacion kontaktoni në 042 / 312 250
 
Ju mirëpresim!
 

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.

 
 
}
Translate »