Manifestimi i ditës së 7 Marsit

Sot me datë 7 mars, “Dita e mësuesit” u manifestua në mënyrë solemne ku u bë edhe hapja e bibliotekës së gjimnazit, ku morën pjesë kryetari i komunës z.Hisen Shabani si dhe personalitete tjera, drejtori z.Rexhep Rexhepi në fjalimin e tij përshendeti të gjithë të pranishmit dhe uroj të gjithë mësimdhënësit për festën. Në këtë eveniment nxënësit e kësaj shkolle u prezantuan me program recital dhe me këngë.