Gara në futsall – Gostivar, 2018

Në kuadër të festave të Nëntorit u organizuan gara në futsall ku morën pjesë të gjithë shkollat fillore dhe të mesme të komunës së Gostivarit, ekipi i gjimnazit tonë SH.M.K. “Negotinë” u përfaqësua denjësisht duke arritur deri në finale, ku sot ishte përballja me SH.M.K.T. “Industriale”. Garat përfunduan me rezultat 3-1 në favor të gjimnazit tonë SH.M.K. “Negotinë”.

Në emër të gjimnazit tonë ju falemenderojmë për ftesën, ishte kënaqësi pjesëmarrja, ju urojmë për organizimin dhe disciplinën, njëkohësisht ju urojmë fat në garat tjera!