Ngushëllime për fatkeqësinë tragjike

 
 

Në emër të drejtorit, profesorëve, nxënësve, personelit teknik të SH.M.K. “Negotnë”, të cilët janë të shokuar dhe të pikëlluar nga lajmi tragjik i aksidentimit të një autobusi të ndodhur ditën e djeshme rreth orës 17:00 në autostradën Shkup – Tetovë, ku fatkeqësisht humbën jetën qytetarët tonë.

Kolektivi jonë i’u shpreh ngushëllime të sinqerta të gjitha familjeve të viktimave dhe njëherit shërim të shpejtë të lënduarve që sa më shpejtë të kthehen pranë familjeve të tyre.

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.

 
 
}
Translate »