Kuadri arsimorë

 
 

Gjuhë shqipe dhe letërsi – Izlifete Jashari, Zurjeta Saliu, Mirdie Etemi, Xhejlan Zulbeari

Gjuhë angleze dhe letërsi – Lejla Fetai, Fesal Imeri

Gjuhë maqedone dhe letërsi – Milena Kostandiova

Gjuhë frenge dhe letërsi – Osman Rexhepi

Matematikë – Vjollca Dervishi

Matematikë – Florime Hamidi

Informatikë, Teknologjia informatike, Gjuhë programore – Selajdin Latifi

Fizikë – Besarta Miniri, Beglije Qerimi

Kimi – Florije Jonuzi

Biologji – Refet Asani

Sociologji, Filozofi, Logjike – Rijadin Bexheti

Art figurativ – Denis Haliti

Art Muzikor – Jeton Selimi

Gjeografi – Bujamin Emini

Histori – Jeton Ameti

Ed. Fizike – Elgadaf Bexheti, Behar Rexhepi

Fillet e së drejtës – Mahir Fetai

Biznes, Menaxhment, Ekonomi – Fatmir Rakipi, Elmedina Kamberi, Razije

———————————————————————————

Drejtori – Rexhep Rexhepi

Sekretare – Gjilimsere Demiri

Psikologe – Meleat Saliji

———————————————————————————

 
}
Translate »