Lajmërim

          Në  bazë  të  konkursit  të  shpallur  nga  Ministria  e  Arsimit  dhe  Shkencës – Shkup  për  vitin shkollorë  2018-2019,    Komisioni  kryesor  në  Gjimnazin  “Negotinë” – Negotinë  në mbledhjen e mbajtur në muajin Prill të vitit 2018 solli këtë vendim  për: Lexo më tepër …